13 Ekim 2014 Pazartesi

Selfie Tutacağı

'Şemsi paşa pasajında sesi büzüşeceler' gibi bir tekerleme oldu sanırım selfie tutacağı. Geçtiğimiz hafta mübarek kurban bayramını atlattık. Bayram vesilesi ile pinterest'ler, instagram'lar yep yeni selfielerle dolup taştı. Çekilen 100 özçekim fotoğrafından 98'i aynı idi. Peki kimdi farklı selfielere sahi bu %2'lik payı olanlar. Tabiki selfie tutacağı olan insanlar, insanlarımızdı. İlk başta aile büyüklerinin tepkisine yol açsada akabinde onlarda bu çubuktan nasibini almışlardı.
İlk başda zeka seviyesi düşük insanların tercih ettiği bir ürün gibi görünsede daha sonralarda sempatikliği ile herkesin gözdesi oldu selfie çubuğu. Egzantrik hediye severlerin vazgeçilmez ürünü olan selfie çubuğu çok yakında herkesin çantasına girecek gibi. Pek yakında metrobüs çıkışlarında selfie çubuğu görürseniz hiç şaşırmayın. İşte o zaman yediden yetmişe herkesin elinde olacağından pek bir farkdalık yaratmayacak. Sıradanlaşacak ve basitleşecek. Bu fulyadan şimdi faydalanmak istiyorsanız erken kalkan yol alır atasözünü unutmayın.

selfiecubugum.com adresinde kullanıcı yorumlarını, satın alanların deneyimlerini paylaşacakları bir ortam hazırlanıyor. Yörükoğlu pazarlama bu çılgın deneyimlerinizi paylaşmanız için yeni bir öncülük başlatmakta. Eğer sizde selfie çubuğu satın alıp deneyimlerinizi bizimle paylaşmak isterseniz, sitenin iletişim kısmından bize yazabilirsiniz.
Şimdilik bu kadar yakında tekrar görüşmek üzere.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder